Menu Luk

Virksomheden

Hvem er Litotryk og hvad står vi for?

Mere end 30 års erfaring

At håndværket og maskineriet er i orden er ikke nok for os. Vi ser det som en af de vigtigste opgaver at give alle vores kunder en individuel og respektfuld behandling, der tilgodeser netop deres behov og ønsker. Vi ved, hvor vigtigt det er at blive set og hørt, og derfor har den personlige kontakt højeste prioritet. Gennem grafisk rådgivning sikrer vi kunderne mest tryksag for pengene og at tryksagen får det rigtige look.

Vi lever os ind i kundens hverdag Hos Litotryk finder du med andre ord også en række engagerede medarbejdere, der sammen med kunderne kæmper for at opnå det absolut bedste resultat.
Vi lever os ind i vores kunders udfordringer og problemer og tilbyder til hver en tid alternative løsninger, hvis ikke vi mener en forespørgsel kan imødekommes hensigtsmæssigt.

Vi er fleksible og rummelige Vi har meget bevidst valgt at lade de faste trykopgaver producere med to-holdsdrift – frem for også at have et hold, der arbejder om natten. Således er vores maskiner ikke i gang 24 timer i døgnet, og i de tilfælde, det er nødvendigt, kan vi indsætte et nathold og hurtigt klare akutte ekstraopgaver. Fleksibilitet er i det hele taget et af vores kodeord, og vi er klar til at kæmpe ”enden ud af bukserne”, når der er brug for det.

Vi forpligter os – hele vejen rundt Vores definition på kvalitet dækker altså mere end emner som punktbredning, farveføring, ensartethed og tolerancer. Det er en ren selvfølge, at alt det er i orden.